Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

JR Hypotheken & Verzekeringen

Uw financieel adviseur

Over ons

Welkom op de site van de JR Hypotheken & Verzekeringen. Wij zijn een advieskantoor, gespecialiseerd in het geven van een totaaladvies op het gebied van hypothecaire planning, verzekeringen, pensioenen, sparen en kredieten.


Op deze site vindt u informatie over onze organisatie en onze diensten,


JR Hypotheken & Verzekeringen is een advies- en bemiddelingskantoor dat sinds 1996 haar dienstverlening volledig heeft afgestemd op het geven van gespecialiseerd financieel advies. Onze ervaren adviseurs zijn allen erkend hypotheek adviseur en/of gecertificeerd financieel planner. Zij dienen hun opgedane kennis jaarlijks bij te houden en te toetsen door middel van permanente educatie en kunnen u van een gedegen en passend totaaladvies voorzien. Met al uw vragen aangaande uw financiën kunt u bij dus onze adviseurs terecht.

Doordat wij al jarenlang succesvol actief zijn in de markt hebben wij een een uitstekend netwerk opgebouwd waardoor we u altijd beste aanbieding kunnen doen.

Behalve ons uitstekende netwerk binnen de financiële wereld, onderhouden we ook zeer goede contacten met onder meer notarissen, makelaars, bouwkundigen, belastingadviseurs en accountants in de regio. Dus ook wanneer u vragen heeft die buiten ons vakgebied liggen kunnen we u van dienst zijn door ons netwerk voor u in te schakelen.

Wij bieden een scherpe prijs/kwaliteitverhouding en een totaaladvies waarin uw wensen centraal staan.

JR Hypotheken & Verzekeringen denkt in termen van duurzaamheid. Duurzaamheid voor wat betreft ons advies, maar ook duurzaamheid in onze relatie met onze cliënten. We willen graag onze deskundigheid en netwerk voor u inzetten. Niet alleen nu, maar gedurende een langere periode. Dit betekent dat u ons niet alleen ziet bij de aanschaf van een dienst of product, maar dat we periodiek met u contact houden om uw financiële situatie te bespreken.

JR Hypotheeken & Verzekeringen is ingeschreven in het AFM register voor financiële dienstverleners onder nummer 12020427 en is aangesloten bij het klachteninstituut Kifid.


Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.

Correspondentie adres:


Lange Groeneweg 31


3207 JL Spijkenisse

Bereikbaar op 06-50234725:


Ma. t/m vri. 9.30 - 22.00


Za.: 10.00 – 17.00


Zo.: Gesloten